Weerbaarheidstraining met kobutan

Iedereen voelt zich wel eens onveilig op straat, in het verkeer, thuis, op school of op het werk. Bijvoorbeeld als je op straat loopt, aan het winkelen bent, naar school of werk loopt of de hond uitlaat. Je wilt jezelf beschermen, maar weet niet goed hoe. Ik heb een makkelijke manier om jezelf te beschermen met een cursus weerbaarheidstraining met kobutan!

De kobutan, ook wel Pocket Stick genoemd, is een klein metalen stokje dat zeer effectief is. De kobutan is bedoeld om jezelf te verdedigen. Je hangt hem aan je sleutelbos, die je altijd bij je hebt natuurlijk. Het ultieme verdedigingsmiddel. Makkelijk in de hand en met een aantal technieken makkelijk te gebruiken. Bij mij leer je deze technieken en wat je er allemaal mee kan doen. Het creëren van een veilige uitweg staat centraal bij deze training. De training is gebaseerd op realistische situatie en je gebruikt effectieve technieken om jezelf te beschermen. Tijdens deze training komt ook het omgaan met agressie aan bod.

Wat deze kobutan weerbaarheidstraining zo leuk en goed maakt is dat de cursist na de training de handelingen vanzelf herhaalt. Met de kobutan stick aan de sleutelbos oefen je ongemerkt talloze malen en zal men dus als het ooit nodig is, de kobutan effectief kunnen gebruiken.

Cursus:

  • Particulier: €37,50 per persoon, inclusief kobutan, 3 uur (inclusief pauze), min 4 personen, locatie Your Personal Jim Roosendaal.
  • Zakelijk: €37,50 per persoon, inclusief kobutan, 3 uur (inclusief pauze), van 4 tot 50 personen (meer personen mogelijk in overleg), locatie bedrijf zelf.
  • Individuele training in groepsverband: €37,50 per persoon, inclusief kobutan, 3 uur (inclusief pauze). Iedereen kan zich opgeven, of je nu alleen komt of met een aantal mensen. Samen met anderen in een groep van maximaal 20 personen.
    Geef je nu op!