Over mij

Mijn naam is Jimmy Scheffers. Van jongs af aan liggen mijn ambities al binnen de sportbranche. Ik heb 14 jaar gevoetbald bij Feyenoord op verschillende niveau’s en al vanaf jongs af aan (Shin)Kyokushin karate gedaan. Afgelopen zomer heb ik van het laatste mijn 1ste dan gehaald (zwarte band). Ik ben ook mede-eigenaar van een dojo, Kazoku Dojo in Rotterdam. Hier geven wij 2 tot 3 dagen trainingen in deze vechtsport. Bij (Shin)Kyokushin karate draait het niet alleen om de Oosterse vechtkunst, maar ook om de spirit. Het is een levensstijl. Dit neem ik ook mee in Your Personal Jim.

Verder heb ik Fitvak A diploma gehaald (MBO) met als keuzevak Fitness. Momenteel ben ik bezig met een HBO opleiding Sport en Voeding. Deze wordt binnenkort afgerond.

Daarnaast heb ik ook veel werkervaring in de sportbranche. Zoals ik eerder vertelde, run ik sinds september 2012 samen met mijn vader en broertje een dojo in het Kyokushin karate in Rotterdam. Hierbij ga ik over de gevechtstrainingen en kracht/conditietrainingen. Voorafgaand hieraan heb ik 3 jaar als fitnessinstructeur gewerkt op een sportschool en heb ik 4 jaar ervaring met verkoop van sportapparatuur.

Zowel met mijn studies, als bij werkgevers en binnen het (Shin)Kyokushin karate, heb ik veel kennis en ervaring opgedaan die nodig zijn op het gebied van personal training. Daarom ben ik in staat om voor iedere persoon een persoonlijk trainingsschema samen te stellen. Daarnaast verdiep ik mij veel in kracht training en blijf ik op de hoogte van de laatste nieuwtjes op dit gebied. Het menselijk lichaam kan zich op vele manieren aanpassen, dit lukt alleen met de juiste instelling en mindset. Jouw lichaam kan zich aanpassen, dat moet je alleen van jezelf eisen!