Personal training

Your Personal Jim onderscheidt zich ten opzichte van zijn concurrentie door middel van een service gerichte formule en een persoonlijk trainingsschema. Ik werk bij personal training vanuit de basis, vanuit je eigen lichaam. Daarom heeft niet iedereen hetzelfde trainingsschema bij mijn personal trainingslessen. Bij Your Personal Jim heeft iedereen zijn eigen doel. Daarom wordt er voor iedere klant een apart trainingsschema gemaakt om zo je doel te bereiken met personal training.

Verder zijn de trainingen gebaseerd op de Oosterse vechtkunst. Ik, Jimmy Scheffers, heb een zwarte band (1ste dan) in het (Shin)Kyokushin karate. Deze Oosterse vechtkunst spirit neem ik mee in de trainingen. Ook sta ik voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Daar hoort ook de juiste coaching bij. Bij Your Personal Jim draait het dus niet alleen om trainen, maar om de juiste training met het juiste voedingsadvies en goede coaching voor een scherpe prijs.

De voordelen van personal training bij Your Personal Jim:

  • Professionele begeleiding gecertificeerde trainer.
  • Op een verantwoorde manier werken aan je lichaam en geest.
  • Sporten in een eigen personal training studio. Geen grote massale sportschool!
  • Begeleiding in kleine groepen (max. 2 personen) of individueel.
  • Sportieve trainingen.
  • Lifestyle coaching voor een gezonde levensstijl.
  • Inclusief gratis intake met proefles, fruit en drinken tijdens iedere training, voedingsadvies, oefeningen voor thuis (indien gewenst) en sportshirt van Your Personal Jim!

De prijzen voor personal training zijn te vinden bij de de pakketten. Door de verschillende mogelijkheden personal training bij Your Personal Jim zijn er al abonnementen beschikbaar vanaf €175,- per maand voor individuele personal training en vanaf €150,- per maand voor personal training met 2 personen. Goede personal training met leuke en effectieve trainingen zijn bij Your Personal Jim dus betaalbaar voor iedereen!

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op!