Trainingen

Your Personal Jim biedt de volgende trainingen:

Personal training

Een trainingsschema aangepast op de doelstelling van de klant. Deze bevat zowel krachttraining en conditietraining als mentale training.
Lees meer over personal training →

Zwangerschapsfitness

Naast de gewone personal training lessen, heeft Your Personal Jim ook een speciaal pakket voor vrouwen die in verwachting zijn of bevallen zijn: zwangerschapsfitness!
Lees meer over zwangerschapsfitness

Krachttraining

Door middel van de juiste krachttraining vergroot je spiermassa en verbrand je vet. Je conditie wordt verbeterd en je lichaam wordt strakker en gespierder. Door mijn jaren lange ervaring binnen de sportwereld kan ik het juiste krachttrainingsschema’s samenstellen. Of het nu gaat om naar een sportprestatie toe te trainen, waarbij je meer spiermassa moet kweken of omdat je gewoon sterker wilt worden voor jezelf, alles is mogelijk!

Bootcamp/ training op locatie

Trainingen die met een kleine groep gedaan worden, buiten in de natuur. De omgeving wordt gebruikt voor trainingen, zoals heuvels en boomstronken, in combinatie met meegenomen sportapparatuur, zoals kettlebells en liftstangen
Lees meer over bootcamp →

Zelfverdediging/Weerbaarheidstraining en coaching

Soms kun je wel eens het gevoel hebben dat anderen je niet begrijpen of kun je gewoon niet op tegen de mensen om je heen. Je weet niet wat je moet doen en durft ook niks te doen. Je zit letterlijk opgesloten in je eigen gedachtes en je angsten. Wat moet je doen?

Ik kan je helpen! Met mijn weerbaarheidstrainingen kijken we naar je persoonlijke situatie en maak ik een training die jij nodig hebt. We gaan je weerbaar maken en zelfverzekerd! Door mijn kyokushin karate spirit en de juiste technieken maken we je geestelijk en lichamelijk sterk, zodat je de hele wereld aan kunt! De technieken zijn verdedigingstechnieken en technieken om je lichamelijk sterker te maken.

Neem contact met me op en maak een afspraak om je weerbaar en zelfverzekerd te maken.

De prijzen zijn te vinden bij de pakketten.